Stolička Vos, Oranžová, Žinilkový poťah, WOOOD

169,00 € s DPH
Dodanie 3-4 týždňe

Jedálenská stolička Vos od holandskej značky WOOOD vyniká jemne lesklým mäkkým čalúnením. Tkaná látka obsahuje mäkkú žinilkovú niť, ktorá poskytuje elegantný vzhľad a veľmi pohodlný úchop. Podrúčky jedálenských stoličiek Vos ponúkajú bezpečné sedenie a zaisťujú hodiny zábavy pri stole. Materiál Vos je čalúnený tkanou žinilkovou látkou.

Varianty

Množstvo
Na objednanie (Dodanie 3-4 týždňe)
 

Doprava zdarma nad 100€

 

Nad 150€ prehoz podľa vášho výberu.

 

Vyberané dizajnérmi

 

Európske značky

Ava je tkaná látka s mäkkým, zamatovým úchopom. Látka má rovnomerné zafarbenie a je tkaná žinilkovou niťou zo 100% recyklovaných polyesterových vlákien, čo z nej robí udržateľnú voľbu! Pri Martindale 30 000 nebude látka ľahko vykazovať známky opotrebovania. Tkaná látka Ava je známa svojou stálofarebnosťou a jednoduchou údržbou.

Žinilková tkanina Ava sa ľahko čistí pomocou vysávača so špeciálnou kefou na nábytok. Na udržanie mierne lesklého vlasu sa odporúča pravidelne ošetrovať látku zamatovým štetcom. Škvrny je možné čistiť mierne navlhčenou handričkou a neutrálnym čistiacim prostriedkom, krúživým pohybom sa zachováva textúra. Náš čalúnený nábytok zásadne neodporúčame impregnovať. Ak je to však žiaduce, otestujte impregnačný prostriedok vopred na neviditeľnej časti látky. Na ochranu tvrdých podláh umiestnite plstené klzáky na spodnú stranu nôh.

Rozmery (VxŠxH):  83 x 59 x 52 cm

Výška sedenia: 48 cm

Farba: Béžová

Max. zaťaženie: 100 kg

Martindale (oderuvzdornosť): 30 000 cyklov

Materiál: Recyklovaný polyester, oceľ

Použitie v exteriéri: Nie

Návod na údržbu: Výrobok čistite vlhkou handričkou navlhčenou v jemnom čističi a osušte. Oprášte ho prachovkou. Nedrhnite

373943-C
2024-02-23

Tabuľka vlastností

Materiál
Polyester
Tkanina
  • Registrácia

Registrácia

Máte už založený účet?
Prihláste sa alebo Obnova hesla