Príručný stolík Luis, Čierny, WOOOD

199,00 € s DPH
Dodanie 3-4 týždňe

Hrubý dizajn príručného stolíka Luis mu dodáva drsný vzhľad. Luis je súčasťou kolekcie WOOOD Exclusive a vyniká robustným mangovým drevom a tmavou čiernou povrchovou úpravou. Vďaka obdĺžnikovému dizajnu sa Luis ľahko umiestňuje a presúva.

Množstvo
Na objednanie (Dodanie 3-4 týždňe)
 

Doprava zdarma nad 100€

 

Nad 150€ prehoz podľa vášho výberu.

 

Vyberané dizajnérmi

 

Európske značky

Mangové drevo je známe svojou teplou zlatohnedou farbou, udržateľným rastom a dlhou životnosťou. Mangové drevo sa vyznačuje aj jasne viditeľnou kresbou a farebnými odtieňmi. Zrná, žltá žiara alebo tmavé čiary a hrče robia každý kus mangového dreva jedinečným. Mangové drevo je veľmi pevné a patrí medzi tvrdšie drevá, preto sa predmet z mangového dreva tak ľahko nepoškodí.

Rozmery (VxŠxH):  40 x 65 x 36 cm

Hrúbka vrchnej dosky: 4 cm

Farba: Čierna

Materiál: Mangové drevo

Nosnosť: 15 kg

Hmotnosť: 5 kg

Údržba: Nábytok z mangového dreva je nenáročný na údržbu. Jednoducho ich udržujte bez prachu a škvŕn pomocou mierne navlhčenej, čistej handričky. Výrobky z mangového dreva sú určené len na vnútorné použitie. Dodatočné ošetrenie alebo ochrana je možná pomocou priehľadného náteru, ale počas prvých rokov sa to nepovažuje za potrebné. Vždy sa poraďte s lakovňou a požiadajte o radu a informácie o ošetrovaní predmetu z mangového dreva.

373862-Z
2024-02-09

Tabuľka vlastností

Materiál
Drevo
Farba
Čierna
  • Registrácia

Registrácia

Máte už založený účet?
Prihláste sa alebo Obnova hesla