Príručný stolík Nalin M, Hnedý, WOOOD

219,00 € s DPH
Dodanie 3-4 týždňe

Šikovný príručný stolík na vašu šálku kávy alebo ako hravý úkryt vedľa postele. Organický dizajn príručného stolíka Nalin je multifunkčný! Nalin je z kolekcie holandskej značky interiérového dizajnu WOOOD a je vyrobený z mangového dreva. Povrchová úprava vo farbe orecha dodáva stolu teplý a nadčasový vzhľad.

Varianty

Množstvo
Na objednanie (Dodanie 3-4 týždňe)
 

Doprava zdarma nad 100€

 

Nad 150€ prehoz podľa vášho výberu.

 

Vyberané dizajnérmi

 

Európske značky

Mangové drevo je známe svojou teplou zlatohnedou farbou, odolným rastom a dlhou životnosťou. Mangové drevo sa tiež vyznačuje jasne viditeľnou kresbou a farebnými nuansami. Zrnitosť, žltá žiara alebo tmavé čiary a hrče zaručujú, že každý kus mangového dreva je jedinečný. Mangové drevo je veľmi pevné a patrí medzi tvrdšie drevá, takže predmet z mangového dreva sa len tak ľahko nepoškodí.

Rozmery (VxŠxH):  30 x 60 x 50 cm

Farba: Hnedá, oriešková

Materiál: Mangové drevo

Nosnosť: 15 kg

Údržba: Nábytok z mangového dreva je nenáročný na údržbu. Ľahko ich udržíte bez prachu a škvŕn mierne navlhčenou čistou handričkou. Výrobky z mangového dreva sú určené len na vnútorné použitie. Dodatočné ošetrenie alebo ochrana je možná pomocou priehľadného náteru, ale počas prvých rokov sa to nepovažuje za potrebné. Vždy sa poraďte s odborníkom na farby, ktorý vám poskytne rady a informácie týkajúce sa ošetrovania predmetu z mangového dreva.

373985-W
2024-02-09

Tabuľka vlastností

Materiál
Drevo
Farba
Hnedá
Prírodná
  • Registrácia

Registrácia

Máte už založený účet?
Prihláste sa alebo Obnova hesla