Príručný stolík Bikkel, Prírodný, WOOOD

109,00 € s DPH
Dodanie 2-3 pracovné dni

Bikkel je prekvapivým prvkom v interiéri! Príručný stolík alebo taburetka pochádza z kolekcie holandskej značky WOOOD. Je vyrobený z dreva paulovnie, ktoré je najrýchlejšie rastúcim tvrdým drevom na svete. Drevo paulovnie je známe svojimi uzlovitými vlastnosťami, v dreve sa môžu vyskytnúť praskliny a diery, čo dáva tomuto Bikkelu jeho robustný charakter.

Varianty

Množstvo
Tovar skladom
 

Doprava zdarma nad 100€

 

Nad 150€ prehoz podľa vášho výberu.

 

Vyberané dizajnérmi

 

Európske značky

Drevo paulovnie je prírodný materiál s mäkkou štruktúrou, ľahko sa poškodí alebo pretlačí avšak je veľmi odolné a trvácne, vďaka čomu je prírodný produkt veľmi odolný. Teplý tón dreva je veľmi atraktívny pre interiérové predmety. Drevo paulovnie má drsné, robustné vlastnosti dreva. To znamená, že uzly a praskliny dodávajú predmetu jeho rozpoznateľný prirodzený vzhľad.

Rozmery (VxŠxH):  40 x 28 x 28 cm

Farba: Prírodná

Materiál: Paulovnia

Nosnosť: 2 kg

Hmotnosť: 4 kg

Údržba: Drevo udržujte týždenne bez prachu pomocou čistej a suchej handričky. Dodatočné ošetrenie priehľadným náterom je možné, ale nie nevyhnutné. Kvôli hrubej štruktúre je ťažké dosiahnuť úplnú ochranu.

Neumiestňujte predmet paulovnie na priame alebo nepriame slnečné svetlo na dlhú dobu, pretože to môže spôsobiť vysušenie a prasknutie dreva.

377152-N
2024-02-09

Tabuľka vlastností

Materiál
Drevo
Farba
Prírodná
  • Registrácia

Registrácia

Máte už založený účet?
Prihláste sa alebo Obnova hesla