Stôl Alcaufar, priemer 120 cm, KaveHome

989,00 € s DPH
Dodanie 3-4 týždňe
Stôl Alcaufar spája prirodzenosť masívneho tíkového dreva s urbanizmom cementu a vytvára tak dokonalý dizajn pre vaše vnútorné a vonkajšie priestory. Jedinečný kúsok, ktorý dodá vášmu prostrediu osobitosť. Vhodný pre vonkajšie aj vnútorné použitie.
Množstvo
Na objednanie (Dodanie 3-4 týždňe)
 

Doprava zdarma nad 100€

 

Nad 150€ prehoz podľa vášho výberu.

 

Vyberané dizajnérmi

 

Európske značky

Alcaufar

Okrúhly stôl s podnožou z masívneho tíkového dreva a cementovou doskou s bielou povrchovou úpravou. Drevo s licenciou FLEGT, európsky akčný plán na zastavenie nezákonnej ťažby dreva a podporu zodpovedného využívania lesov na celom svete. Vhodný pre vonkajšie aj vnútorné použitie. Každý kus má svoje jedinečné odtiene, textúru a pórovitosť, vďaka čomu je každý stôl exkluzívny. Dostupný vo viacerých veľkostiach a povrchových úpravách.

Rozmery (VxŠxH):  76 x 120 x 120 cm

Farba: biela

Materiál: 70 % tíkové drevo, 30 % cementové vlákno

Váha: 70,0 kg

Návod na údržbu: Čistite handričkou navlhčenou jemným mydlovým roztokom a ihneď osušte suchou handričkou. Prach odstráňte prachovkou. Použite obrus a podložky, aby ste sa vyhli škvrnám. Nepoužívajte abrazívne prostriedky, ako sú acetón, bielidlá, rozpúšťadlá atď. Ostré predmety môžu poškriabať povrch. Nábytok skladujte v interiéri na suchom mieste. Ak ho chcete nechať vonku, chráňte ho na jeseň, v zime a v období dažďov nepremokavým krytom.

J0100111PR05

Tabuľka vlastností

Materiál
Cement
Drevo
Farba
Biela
Prírodná
  • Registrácia

Registrácia

Máte už založený účet?
Prihláste sa alebo Obnova hesla