Kreslo Sara, Žltý zamat, WOOOD

235,00 € s DPH
Dodanie 3-4 týždňe

Séria Sara z kolekcie holandskej interiérovej značky WOOOD pozostáva z rôznych modelov a širokej škály základných a trendových farieb. Jemne zaoblené rohy v kombinácii s pohodlným čalúnením zaručujú, že Sara zaujme v každom interiéri! Vysoké drevené nohy dodávajú dizajnu nádych, takže váš obľúbený kus Sara ľahko zapadne do akéhokoľvek obytného priestoru. Ktorá Sara už čoskoro obohatí váš domov? Doplňte aj o iné produkty z kolekcie. 

Okrem štýlového dizajnu zostáva zamatová látka Jarra krásna po dlhú dobu. Nežmolkuje sa a je stálofarebná. Kreslo má na prekvapenie mnohých veľmi nenáročnú na údržbu.

Množstvo
Na objednanie (Dodanie 3-4 týždňe)
 

Doprava zdarma nad 100€

 

Nad 150€ prehoz podľa vášho výberu.

 

Vyberané dizajnérmi

 

Európske značky

Rozmery (VxŠxH):  71 x 59 x 70 cm

Výška sedenia: 44 cm

Farba: Žltá, tmavé drevo

Váha: 9 kg

Max. nosnosť: 90 kg

Materiál: Kombinácia tvrdého dreva s certifikátom FSC a MDF. Sedák je vyplnený penou VP35 a operadlo obsahuje penu VP21, látka je 100% polyester 

Oteruvzdornosť poťahu:  100 000 cyklov

Použitie v exteriéri: Nie

Návod na údržbu: Drobné škvrny sa dajú ľahko odstrániť pretretím savou handričkou. Väčšie škvrny je možné odstrániť jemným čistiacim prostriedkom a handričkou z mikrovlákna. V prípade potreby použite fén na rýchlejšie vysušenie škvrny. Udržujte dostatočný odstup, aby sa látka nespálila. Následne je možné látku prečesať zamatovou kefou. Táto kefa je veľmi dobrá na týždennú údržbu. Impregnácia sa pre zamaty dôrazne neodporúča.

375690-132
2024-02-09

Tabuľka vlastností

Materiál
Polyester
Tkanina
Farba
Žltá
  • Registrácia

Registrácia

Máte už založený účet?
Prihláste sa alebo Obnova hesla