Kreslo Sara, Béžové, WOOOD

259,00 € s DPH
Dodanie 3-4 týždňe

Nápadne subtílne vďaka svojim priateľským tvarom, luxusne mäkké čalúnenie a priateľský tvar to je kreslo Sara od holandskej interiérovej značky WOOOD. Sara zaujme v každom interiéri! Vysoké drevené nohy dodávajú dizajnu nádych, takže vaše obľúbené kreslo Sara ľahko zapadne do akéhokoľvek obytného priestoru.

Množstvo
Na objednanie (Dodanie 3-4 týždňe)
 

Doprava zdarma nad 100€

 

Nad 150€ prehoz podľa vášho výberu.

 

Vyberané dizajnérmi

 

Európske značky

Kreslo Sara je vyrobené z kombinácie tvrdého dreva s certifikátom FSC a MDF. Nohy sú vyrobené z brezového dreva.

Sara je čalúnená svetlom lesklým zamatom. Naša zamatová látka Jarra má luxusný vzhľad. Látka je príjemná na dotyk a má pekný svetlý lesk. Zamat Jarra pozostáva zo 100% polyesteru a má plnú a ťažkú kvalitu. Materiál je teda vhodný na intenzívne používanie. Okrem štýlového dizajnu zostáva zamatová látka krásna po dlhú dobu. Naša látka Jarra sa ľahko nežmolkuje a je stálofarebná. Látka je na prekvapenie mnohých veľmi nenáročná na údržbu.

Rozmery (VxŠxH):  71 x 59 x 70 cm

Výška sedenia: 44 cm

Farba: Hnedá, tmavé drevo

Váha: 9 kg

Max. nosnosť: 90 kg

Martindale (oteruvzdornosť): 100 000 cyklov

Materiál: Kombinácia tvrdého dreva s certifikátom FSC a MDF. Sedák je vyplnený penou VP35 a operadlo obsahuje penu VP21, látka je 100% polyester 

Použitie v exteriéri: Nie

Návod na údržbu: Drobné škvrny sa dajú ľahko odstrániť utieraním savou handričkou. Väčšie škvrny je možné odstrániť jemným čistiacim prostriedkom a handričkou z mikrovlákna. V prípade potreby použite fén na rýchlejšie vysušenie škvrny. Udržujte dostatočný odstup, aby sa látka nespálila. Následne je možné látku prečesať zamatovou kefou. Táto kefa je veľmi dobrá na týždennú údržbu. Impregnácia sa pre naše zamaty dôrazne neodporúča.

375690-KG
2024-02-09

Tabuľka vlastností

Materiál
Polyester
Tkanina
Farba
Hnedá
  • Registrácia

Registrácia

Máte už založený účet?
Prihláste sa alebo Obnova hesla