Príručný stolík Oda, Sivozelený, WOOOD

129,00 € s DPH

Príručný stolík Oda je dizajn z exkluzívnej kolekcie holandskej značky WOOOD. Prirodzene tvarovaný dizajn je vyrobený z vláknitej hliny betónového vzhľadu so zemitým sivozeleným povrchom. Jedinečný predmet so štýlovým organickým dizajnom.

Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zdarma nad 100€

 

Nad 150€ prehoz podľa vášho výberu.

 

Vyberané dizajnérmi

 

Európske značky

Materiál Fibreclay je farbený materiál s otvorenou štruktúrou. Materiál je zložený zo sklenených vlákien a hliny, vďaka čomu je výrobok veľmi pevný. Fiberclay má betónový vzhľad, ale je pozoruhodne ľahký. Je trochu citlivý na priame slnečné svetlo a vlhkosť; ak sa nevykonáva údržba, môže dôjsť k poškodeniu vrchnej vrstvy. Myslite na vyblednutie alebo škvrny.

Rozmery (VxŠxH):  47 x 41 x 35 cm

Farba: Sivozelená

Materiál: Hlina, sklené vlákno

Nosnosť: 20 kg

Hmotnosť: 12 kg

Hrúbka materiálu: 1 cm

Údržba: Aby ste maximalizovali životnosť vláknitého materiálu, odporúčame výrobok umiestniť iba v interiéri. Najlepším spôsobom čistenia vláknitého nábytku je použitie mäkkej kefy a neutrálnej mydlovej vody, okamžité odstránenie škvŕn zabraňuje trvalým usadeninám. Opätovné ošetrenie je možné Polysprayom alebo ochranným lakom na záhradné sochy, čím sa póry vláknitej hliny utesnia a opäť je vhodná na každodenné použitie.

Spodná strana je dutá.

340503-G
2024-03-08

Tabuľka vlastností

Materiál
Hlina
Farba
Sivá
Zelená
  • Registrácia

Registrácia

Máte už založený účet?
Prihláste sa alebo Obnova hesla