Príručný stolík Dover, Antracit, WOOOD

119,00 € s DPH

Tento príručný stolík Dover je z kolekcie holandskej značky WOOOD. Dover je vyrobený z vláknitej hliny betónového vzhľadu s farebným povlakom. Jeho kompaktná veľkosť vytvára robustný a pokojný vzhľad. Je možné ho využiť ako vedľajšiu stoličku.

Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zdarma nad 100€

 

Nad 150€ prehoz podľa vášho výberu.

 

Vyberané dizajnérmi

 

Európske značky

Fibreclay je farbený materiál s otvorenou štruktúrou. Materiál je zložený zo sklenených vlákien a hliny, vďaka čomu je výrobok veľmi pevný. Fibreclay má betónový vzhľad, ale je pozoruhodne ľahký. Fibreclay je trochu citlivý na priame slnečné svetlo a vlhkosť; ak sa nevykonáva údržba, môže dôjsť k poškodeniu vrchnej vrstvy. Myslite na vyblednutie alebo škvrny.

Rozmery (VxŠxH):  45 x 35 x 35 cm

Farba: Čierna

Materiál: Kompozitný materiál Fibreclay - vláknitá hlina

Nosnosť: 50 kg

Hmotnosť: 8 kg

Údržba: Ak chcete maximalizovať životnosť vláknitého materiálu, odporúčame umiestniť predmet iba do interiéru. Najlepším spôsobom čistenia vláknitého nábytku je použitie mäkkej kefy a neutrálnej mydlovej vody, okamžité odstránenie škvŕn zabraňuje trvalým usadeninám. Opätovné ošetrenie je možné polysprayom alebo ochranným lakom na záhradné sochy, čím sa póry vláknitej hliny utesnia a opäť je vhodná na každodenné použitie.

373809-A
2024-02-09

Tabuľka vlastností

Materiál
Hlina
Farba
Čierna
  • Registrácia

Registrácia

Máte už založený účet?
Prihláste sa alebo Obnova hesla