Kreslo Yalia, Dubové drevo, Prírodné, KaveHome

369,00 € s DPH

Kreslo Yaila má remeselný dizajn so štruktúrou masívneho dubového dreva a sedadlom vyrobeným z ručne tkaného papierového povrazu. Jeho materiály sú tiež šetrné k životnému prostrediu a majú ideálne povrchové úpravy, aby vpustili prírodu do vášho domova.

Varianty

Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zdarma nad 100€

 

Nad 150€ prehoz podľa vášho výberu.

 

Vyberané dizajnérmi

 

Európske značky

Yalia

Kreslo s podrúčkami vyrobené z prírodných materiálov s použitím remeselných procesov. Rám je vyrobený z masívneho dubového dreva s čiernou povrchovou úpravou, s jedinečnými tónmi a kresbami v každom kuse. Sedák je vyrobený z ručne tkaného papierového povrazu. Drevo s certifikáciou FSC™ z trvalo udržateľných lesov s kontrolovanou ťažbou. Dostupné vo viacerých povrchových úpravách.

Rozmery (VxŠxH): 75 x 72 x 73

Farba: Prírodná

Materiál: 75% dubové drevo (Quercus Petraea), 25% lano

Váha: 11 kg

Návod na údržbu: Výrobok čistite vlhkou handričkou navlhčenou v jemnom čističi a ihneď osušte. Oprášte ho prachovkou.

Nepoužívajte abrazívne prostriedky, ako sú acetón, bielidlá, rozpúšťadlá atď. Ak chcete predĺžiť životnosť dreveného nábytku v exteriéri, postupujte podľa špecifických pokynov na údržbu a použitie Návod na použitie a údržbu. Nábytok odporúčame pravidelne raz ročne lakovať/natierať, aby ste predišli vysychaniu, praskaniu a absorpcii vlhkosti. Nábytok skladujte v interiéri na suchom mieste. Ak ho chcete nechať vonku, chráňte ho na jeseň, v zime a v období dažďov vodotesným krytom.

S0900044CP46
2024-03-28

Tabuľka vlastností

Materiál
Drevo
Farba
Prírodná
  • Registrácia

Registrácia

Máte už založený účet?
Prihláste sa alebo Obnova hesla