Servírovacia doska Inara, Čierna, WOOOD

44,90 € s DPH
Dodanie 2-3 pracovné dni

Sortiment bytových dekorácií v rámci Exkluzívnej kolekcie holandskej značky interiérového dizajnu WOOOD bol rozšírený o túto robustnú dosku na občerstvenie: Inara.

Inara sa vyznačuje pevnou rukoväťou a starožitným čiernym náterom na mangovom dreve. Servírovacia doska má robustný vzhľad a každá časť je jedinečná.

Množstvo
Tovar skladom
 

Doprava zdarma nad 100€

 

Nad 150€ prehoz podľa vášho výberu.

 

Vyberané dizajnérmi

 

Európske značky

Rozmery (VxŠxH):  2 x 44 x 25 cm

Farba: Čierna

Materiál: Mangové drevo

Návod na údržbu: Nábytok a doplnky z mangového dreva sú nenáročné na údržbu. Ľahko ich udržíte bez prachu a škvŕn mierne navlhčenou čistou handričkou. Výrobky z mangového dreva sú určené len na použitie v interiéri. Dodatočné ošetrenie alebo ochrana je možná pomocou priehľadného náteru, ale počas prvých rokov sa to nepovažuje za potrebné.

Mangové drevo je známe svojou teplou zlatohnedou farbou, odolným rastom a dlhou životnosťou. Mangové drevo sa tiež vyznačuje jasne viditeľnou kresbou a farebnými nuansami. Zrnitosť, žltá žiara alebo tmavé čiary a hrče zaručujú, že každý kus mangového dreva je jedinečný. Mangové drevo je veľmi pevné a patrí medzi tvrdšie drevá, takže predmet z mangového dreva sa len tak ľahko nepoškodí.

373548-Z
4 ks.

Tabuľka vlastností

Materiál
Drevo
Farba
Čierna
  • Registrácia

Registrácia

Máte už založený účet?
Prihláste sa alebo Obnova hesla